Skip to main content
  • +31 (0)85 3016450

                      
  • 48 maanden garantie

                      
  • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
  • Wereldwijde verzending
                      

DIGITAAL EN AI

LUIS DIGITALE CAMERA’S

LVDS EN ETHERNET CAMERA’S

Op onze locatie in Hamburg ontwikkelen wij digitale camerasystemen voor veeleisende toepassingen op bedrijfsvoertuigen en mobiele machines. Ons digitale cameraportfolio omvat een verscheidenheid aan verschillende cameratypes.

Onze LVDS camera’s verzenden de ruwe gegevens met een snelheid van meerdere gigabits per seconde en zorgen ervoor dat het ongecomprimeerde beeld zonder verliezen verder kan worden verwerkt.

Onze Ethernet camera’s zijn verkrijgbaar in Fast Ethernet (100BASE-TX) en BroadR Reach (100BASE-T1) versies. Het beeld wordt met lage latentie verzonden, gecomprimeerd (H264/MJPEG) en verwerkt (bijvoorbeeld met witbalans enz.).

Alle camera’s zijn gekwalificeerd volgens de veeleisende automotive standaard op het gebied van temperatuurbestendigheid, stof- en waterdichtheid, evenals trillingen en schokken in overeenstemming met DIN ISO.

Naast de camera’s ontwikkelen wij graag eigen en klantspecifieke toepassingen en oplossingen.

LUIS INGEBEDDE ZICHTOPLOSSINGEN

Op basis van onze digitale camera’s ontwikkelt LUIS embedded vision oplossingen voor gebruik op bedrijfsvoertuigen en mobiele machines. Het doel is om werkprocessen te optimaliseren en de veiligheid te vergroten. Om onze klanten een specifieke oplossing te kunnen bieden, vertrouwen wij op automotive gekwalificeerde, ARM-gebaseerde systemen. Ons portfolio varieert van embedded systemen met één camera tot surroundview systemen met 4 camera’s.

EMBEDDED KI OPLOSSINGEN

LUIS EMBEDDED VISION EN ARTIFICIELE INTELLIGENTIE (AI)
Met de ontwikkeling van robuuste AI embedded systemen maken we embedded machine vision en AI-toepassingen in realtime mogelijk. Met maximaal 21 TOPS aan versnelde rekenkracht kunnen meerdere camerafeeds met hoge resolutie worden geanalyseerd met een lage latentie of kunnen geavanceerde robotica- en automatiseringstoepassingen worden geïmplementeerd in bedrijfsvoertuigen en mobiele machines. De ventilatorloze en onderhoudsvrije AI edge computers van LUIS zijn gebaseerd op NVIDIA processormodules en voldoen aan beschermingsklasse IP67/69 en hoge eisen voor schokken, temperatuur en trillingen.

LUIS EDGE AI-CAM

ROBUUSTE CAMERA VOOR DE DETECTIE VAN MENSEN

De LUIS EDGE AI CAM is een intelligente camera die mensen in realtime van een ander obstakel kan onderscheiden en de bestuurder in verschillende fasen kan waarschuwen bij gevaar. Het waarschuwt de bestuurder dus alleen voor botsingen met mensen of andere gespecificeerde objectklassen, zonder onnodig te waarschuwen voor stilstaande objecten. Op deze manier helpt de LUIS EDGE AI CAM effectief aanrijdingen met mensen te voorkomen, vooral in situaties met weinig ruimte.

De LUIS EDGE AI CAM is ontworpen om zelfs onder zware omstandigheden en omgevingsinvloeden operationeel te blijven. De objectdetectie draait op de camera („embedded“) en is dus ruimtebesparend zonder extra hardware en ECU’s.

De detectiezones en de waarschuwingsmechanismen kunnen individueel aan het betreffende voertuig worden aangepast en er kunnen signalen naar buiten worden uitgezonden.

Voor een nog nauwkeurigere persoonsdetectie en lokalisatie ontwikkelen we de LUIS EDGE AI CAM verder en zullen deze aanvullen deze aan met een dieptesensor (Sensor Fusion).

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH