Skip to main content
  • +31 (0)85 3016450

                      
  • 48 maanden garantie

                      
  • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
  • Wereldwijde verzending
                      

LUIS TECHNOLOGIE

DE BESTE OPLOSSING

LUIS is opgericht in 1999 en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevende Europese fabrikant van camera-, monitor- en bestuurder-assistentiesystemen. Echte kwaliteit en Grundlichkeit, zoals we dat van Duitse producten kennen. Naast het eigen verkoopteam beschikt LUIS over een uitgebreid, hoogopgeleid verkoop- en servicenetwerk in Duitsland, Nederland en daarbuiten. Hierdoor kan LUIS snel inspelen op de eisen van elke afzonderlijke markt en klanten in elke regio uitstekende ondersteuning, service en advies bieden.

De camera-, monitor- en bestuurder-assistentiesystemen van LUIS zijn ontworpen om onder de meest uitdagende omstandigheden te functioneren. Of ze nu worden gebruikt op zware bouwmachines, in de landbouw, op logistieke of gemeentelijke voertuigen – LUIS producten zijn uitzonderlijk robuust en bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals extreem lage of hoge temperaturen, trillingen en schokken.

Voor elke toepassing biedt LUIS oplossingen op maat, voor specifieke sectoren en voertuigen, alsmede op maat gemaakte oplossingen in kleine series.

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH