Skip to main content
  • +31 (0)85 3016450

                      
  • 48 maanden garantie

                      
  • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
  • Wereldwijde verzending
                      

WAARDEN

WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

VERANTWOORDELIJKHEID IS EEN PRINCIPEKWESTIE: WAARDEN WAAR U OP KUNT VERTROUWEN

Waar staat de naam LUIS voor? Bovenal voor een door de eigenaar geleid bedrijf met gecertificeerd kwaliteitsmanagement, dat hoge normen bij de ontwikkeling en productie van producten combineert met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Naar onze medewerkers, naar u als onze partner en naar onze klanten. Waarden als eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor zowel mens als milieu bepalen de normen voor ons handelen. Kortom: Wij hebben een onderscheidende mindset en sterke principes.

INNOVATIE STIMULEREN

De industriële sectoren die wij bedienen zijn zeer dynamisch. Wij begrijpen het belang van het voortdurend beoordelen van kansen en risico’s en van het kritisch onderzoeken en bespreken van markttrends. Onder het motto ‘concurrentie is goed voor de business’ zien wij onze concurrenten als een stimulans om ons eigen productportfolio voortdurend te optimaliseren en onze merkpositie nog verder te versterken. We benaderen structurele veranderingen en productontwikkelingsprocessen met vastberadenheid en investeren substantieel in onze toekomst en die van onze klanten.

KWALITEITSZEKERHEID

Compromisloze productkwaliteit en productveiligheid is waar ons bedrijf voor staat. De eisen die wetgevers stellen met betrekking tot wettelijke en veiligheidsnormen vormen de basis waarop wij voortbouwen. Op basis daarvan hebben we aanvullende eisen gedefinieerd die aanzienlijk strenger zijn. De individuele LUIS-productlijnen moeten aan deze eisen voldoen (bijvoorbeeld 100G schokbestendigheid). Als onderdeel van ons kwaliteits-managementsysteem beoordelen en verbeteren we voortdurend onze ISO 9001-gecertificeerde processen en structuren om onze klanten in de toekomst 48 maanden garantie te kunnen blijven bieden op al onze producten. .

ETHISCHE PRINCIPES

De menselijke waardigheid is onschendbaar. Zowel binnen ons team als in onze omgang met zakenpartners en klanten bepalen de fundamentele rechten, die in onze grondwet zijn vastgelegd, mede ons gedrag. LUIS stelt de hoogste ethische normen voor zijn eigen handelen en wij houden onze partners, fabrikanten, leveranciers en onderaannemers aan dezelfde normen. Wij tolereren geen enkele vorm van afwijking of wangedrag, zoals dwangarbeid of corruptie.

EERLIJKHEID PRAKTIJKEN

LUIS handhaaft het gelijkheidsbeginsel. Wij zijn toegewijd aan tolerantie en diversiteit. Wij discrimineren niemand op basis van geslacht, afkomst, geloof of op grond van een handicap. Deze rechten zijn vastgelegd in onze wetgeving en wij zien het als onze bedrijfsplicht om ze te handhaven en te beschermen. In onze dagelijkse interacties met personeel, klanten, leveranciers en andere zakenpartners vinden wij het essentieel om te luisteren, te helpen, waardevol advies te geven en vertrouwen te verwachten en uit te breiden. Vertrouwen is de essentiële basis voor een succesvolle samenwerking, geluk en groei.

HET MILIEU BESCHERMEN

Het beschermen van het milieu staat centraal in ons denken. Wij hanteren een verantwoorde aanpak en implementeren systematisch maatregelen om ons milieu te sparen en te beschermen. Dit omvat uitgebreide inspanningen om ons energie- en grondstoffenverbruik geleidelijk te verlagen, vooral in de productie en logistiek. Uiteraard voldoen al onze producten aan de eisen van de RoHS- en REACH-regelgeving.

BETROUWBAAR

Wij zijn betrouwbaar. Wij houden ons aan ons woord en komen altijd onze beloften na. De maatstaf voor onze inzet is de mate waarin onze beslissingen worden uitgevoerd.

ONZE PRIVACYBELOFTE

LUIS houdt uw gegevens veilig. Wij verzamelen en gebruiken persoonlijke gegevens alleen voor zover dit wettelijk is toegestaan en vereist voor de processen die verband houden met uw product. We blijven transparant en zullen altijd informatie vrijgeven over uw gegevens en onze legitieme belangen bij de verwerking ervan.

TOEWIJDING AAN KLANTGERICHTHEID

LUIS kan zijn bestaan alleen rechtvaardigen als onze klanten tevreden zijn over ons, onze producten en onze diensten. Daarom zijn wij altijd scherp op onze klanten gericht. We begrijpen zowel hun individuele uitdagingen als die van hun industriële sectoren en zoeken/vinden echte oplossingen om deze uitdagingen aan te pakken.

VEILIG BEWEGEN

Ons uiteindelijke doel is om producten aan te bieden die ongevallen helpen voorkomen en de verkeersveiligheid voor zowel bestuurders als andere weggebruikers aanzienlijk verbeteren.

Neem contact met ons op als u vragen of suggesties heeft. Wij kijken ernaar uit om van u te horen.

Gebruik de volgende knop om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen onder +31 (0)85 3016450 of een e-mail sturen naar service@luis.nl

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH