Skip to main content
 • +31 (0)85 3016450

                      
 • 48 maanden garantie

                      
 • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
 • Wereldwijde verzending
                      
 • KAMPEREN EN VRIJE TIJD

  VERBETERD ZICHT IN HET WEGVERKEER:
  CAMERA’S VOOR CARAVANS EN CAMPERS

 • KAMPEREN EN VRIJE TIJD

  VERBETERD ZICHT IN HET WEGVERKEER:
  CAMERA’S VOOR CARAVANS EN CAMPERS

KAMPEREN EN VRIJE TIJD

VERBETERD ZICHT IN HET WEGVERKEER:
CAMERA’S VOOR MOTORHOMES EN CAMPERS

Grote voertuigen zoals motorhomes, caravans en campers helpen ons te genieten van onze vakantie en vrije tijd. Meestal gebruiken we ze niet elke dag. Camperbestuurders hebben niet per se veel ervaring met het besturen van hun voertuigen, zeker niet als ze deze maar een paar keer per jaar gebruiken.

LUIS systemen kunnen helpen de veiligheid en beveiliging van uw camper te optimaliseren. De LUIS kleurencamera’s zijn speciaal ontworpen voor de complexe eisen van caravans, motorhomes en campers en bieden in combinatie met hoge resolutie monitoren een optimaal zicht aan de achterkant van het voertuig, of – indien gebruikt als onderdeel van één van onze 360 graden systemen – uitstekend zicht rondom. Een navigatiesysteem behoort tot de standaarduitrusting van veel voertuigen. Met behulp van een LUIS adapter kan hij gemakkelijk als monitor dienen.

Luxe vrijetijdsvoertuigen zoals campers en motorhomes zijn helaas ook vaak een doelwit voor dieven. Camerasystemen en Mobiele Digitale Recorders (MDR) kunnen helpen deze voertuigen te beveiligen tegen diefstal.

Naast ons standaard productportfolio ontwerpen wij oplossingen op maat voor verschillende soorten carrosserieën en kunnen deze indien nodig in kleine series produceren. Ons doel is om systemen te ontwikkelen die optimaal zijn aangepast aan uw voertuigontwerp en onopvallend blijven terwijl u alles ziet en registreert.

EN VEILIGE REIS MET LUIS:

 • STATE-OF-THE-ART BESTUURDERS- EN CAMERA-/MONITORSYSTEMEN
 • HOGE PRESTATIES NACHTZICHTOPLOSSINGEN
 • EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN STANDAARD PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN OP MAAT
 • NALEVING VAN DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
 • 48 MAANDEN GARANTIE
 • RESERVEONDERDELEN BINNEN 48 UUR GELEVERD OVERAL IN EUROPA
 • PAN-EUROPES NETWERK VAN SERVICEPARTNERS
 • TECHNISCHE DIENST HOTLINE

Reis veilig met LUIS camerasystemen

Turn assists – veiligheid bij het afslaan

Campers worden vaak slechts voor de duur van één reis verhuurd. Het kan zijn dat een bestuurder slechts beperkte ervaring heeft met het besturen van een groot voertuig, zoals een camper of motorhome. Vooral bij bochten naar rechts vormen dode hoeken daarom een aanzienlijk gevaar voor andere verkeersdeelnemers. Turn assists zorgen voor meer veiligheid in het wegverkeer en kunnen u met een gerust hart van uw vakantie laten genieten.

LUIS Turn assists kunnen zelfs andere weggebruikers detecteren op aparte rijstroken of verborgen achter andere objecten zoals geparkeerde voertuigen. Een absolute troef in het streven naar meer veiligheid in het verkeer.

Vanaf 2022 wordt het gebruik van Turn assists verplicht in de Europese Unie. LUIS TURN DETECT® wordt over het algemeen beschouwd als een baanbrekend systeem. Het is momenteel de enige in zijn soort die fietsers zelfs op aparte rijstroken of achter geparkeerde voertuigen detecteert.

ACHTERZICHTSYSTEMEN – WEET WAT ZICH ACHTER U BEVINDT

Bestuurders van campers en motorhomes zijn maar al te bekend met verkeersproblemen als gevolg van beperkt zicht, vooral bij het ma­noeuv­reren of fileparkeren. Achteruitrij-waarschuwingssystemen helpen. Voor optimaal zicht zijn echter camera-/monitorsystemen nodig.

Onze bedrade en draadloze systemen zijn modulair opgebouwd. Ze kunnen op een onbeperkt aantal manieren worden gecombineerd, afhankelijk van uw specifieke doeleinden. Kunt u tussen onze beproefde standaard producten geen passende oplossing vinden? Wij ontwerpen uw eigen oplossing op maat volgens uw instructies en vervaardigen deze in de gewenste hoeveelheid, desgewenst ook in kleine series. Onze producten bieden zichtbaarheid voor elk vereist kijkbereik, voldoen aan IP-klassen en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Onze draadloze oplossingen zijn uitgerust met gecodeerde digitale draadloze technologie, om een stabiele werking met weinig interferentie te garanderen.

360° systemen – gegarandeerd zicht rondom

Wij kunnen u helpen door de reis in een grote camper veiliger te maken en het zicht in en rond uw voertuig te verbeteren. Onze 360 graden systemen bieden rondom zicht in elke situatie.

Waarom kiezen voor LUIS oplossingen

LUIS modules en componenten zijn veelzijdig en flexibel in gebruik. Camerasystemen kunnen in elke positie worden geïnstalleerd en worden aangevuld met monitorsystemen. Achteruitrijcamera’s of allround zichtsystemen – wij bieden voor elke wens/eis de juiste oplossing.

Naast onze standaardoplossingen kunnen wij op uw verzoek en volgens uw specificaties op maat gemaakte producten ontwikkelen. Alle componenten en onderdelen kunnen vrij worden gecombineerd, waardoor bestaande systemen op elk moment kunnen worden uitgebreid of geüpgraded. Onze camerasystemen zijn verkrijgbaar als bekabelde of draadloze oplossing.

Tot onze technische oplossingen behoren ook mobiele dataregistratiesystemen. Mobiele Digitale Recorders kunnen bijvoorbeeld onder­steu­ning bieden aan autoverhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in vrijetijdsvoertuigen zoals caravans. Onze camerasystemen zetten ook een nieuwe maatstaf voor anti-diefstalmaatregelen.

Onze Turn assists kunnen bijvoorbeeld andere weggebruikers, zoals fietsers, detecteren, zelfs als ze zich op een aparte rijstrook bevinden of zich achter een ander voertuig bevinden, waardoor ongevallen effectief worden voorkomen.

Onze productkwaliteit voldoet aan de strengste eisen. Wij begeleiden elke stap nauwlettend, van ontwerp via productie tot installatie.

Nog een reden om voor een LUIS-oplossing te kiezen

Onze service is ongeëvenaard. Een oplossing op maat voor uw caravan, camper of motorhome? Uitgebreid technisch advies? Installatie op locatie? LUIS biedt het allemaal. Wij kunnen u adviseren over de soorten systemen die geschikt zijn voor het achteraf inbouwen of upgraden van een camper, caravan of ander vrijetijdsvoertuig.

Verhuurbedrijven, gespecialiseerd in reisvervoersmiddelen behoren tot onze specifieke doelgroepen. Wij kunnen u ondersteunen bij het bieden van verbeterde verkeersveiligheid aan klanten, die bij u een camper huren. Optimaal zicht in elke verkeerssituatie vergemakkelijkt de reis in een grote caravan of camper, zelfs voor de onervaren bestuurder. Uw klanten zullen technische accessoires zoals achteruitrijcamera’s, zicht rondom en rijhulpsystemen op prijs stellen en dit uitgebreide serviceaanbod belonen met hogere huurprijzen. Combineer hoogwaardige anti-diefstalmaatregelen met verbeterde verkeersveiligheid voor uw voertuigen.

LUIS camerasystemen kunnen ook de reiservaring voor camper- of caravanbezitters verbeteren. Geniet van gemoedsrust tijdens het rijden. LUIS camera-/monitorsystemen bieden te allen tijde optimaal zicht en verbeterde verkeersveiligheid. Wij zijn van mening dat vrijetijdsactiviteiten en reizen ontspannend moeten zijn. Een optimaal zicht op uw omgeving in het wegverkeer zorgt voor een minder stressvolle reis naar uw bestemming.

Neem contact met ons op voor advies en om uw plannen of vereisten voor productontwikkeling op maat te bespreken. Wij horen graag van u!

Klik op de button „Contact“ om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen op +31 (0)85 3016450 of een e-mail sturen naar service@luis.nl.

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH