Skip to main content
  • +31 (0)85 3016450

                      
  • 48 maanden garantie

                      
  • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
  • Wereldwijde verzending
                      

TELEMATICA & DATA-ANALYSE

PROCESDIGITALISERING VOOR MOBIELE MACHINES

De digitalisering van processen wint al enkele jaren gestaag aan belang op het gebied van mobiele machines en bedrijfsvoertuigen. De groei bedraagt ruim 35% per jaar. Met bijvoorbeeld geautomatiseerde communicatie van de ambulance naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis om een patiënt met een beroerte zo goed mogelijk te kunnen behandelen, de documentatie van winterdiensten door lokale autoriteiten of de herkenning van vuilnisbakken en de daaropvolgende vereenvoudiging van de facturering, heeft een aanzienlijke digitalisering van processen al zijn intrede gedaan in ons dagelijks leven. Maar er is nog een lange weg te gaan voordat analoge processen in de minderheid zijn. Wij van LUIS Technology hebben oplossingen voor u ontwikkeld die u helpen uw dienstverlening verder te verbeteren, kosten te besparen en processen te stroomlijnen.

Wij verdelen onze oplossingen in drie gebieden:

  • GPS-trackingoplossingen

  • Complexe telematica-oplossingen en

  • Mobiele Digitale Recorders

LUIS SMART TRACK BASIC

KOSTENEFFECTIEVE TRACKING­OPLOSSINGEN
Waar het vroeger nodig was om de chauffeur veelvuldig te bellen om de locatie op te vragen, kan tegenwoordig met slechts één klik een breed scala aan sensorgegevens op elk moment digitaal worden bekeken, naast de huidige locatie van de voertuigen . Alle gegevens worden via de LUIS telematicasystemen op betrouwbare wijze overgebracht naar de LUIS Fleet Portal, waardoor u uw wagenpark kosteneffectief kunt beheren, bedrijfskosten kunt besparen en zuinig rijden kunt belonen.

LUIS SMART CONT-TRACK

SLIMME LOKALISATIE, TEMPERATUUR EN 0/1 SIGNAALOPLOSSING,
SPECIAAL VOOR CONTAINERS
De LUIS ConT-Tracker maakt digitale controle en monitoring van uw assets mogelijk. Het product, dat onafhankelijk is van externe stroombronnen en beschermt tegen stof en water, registreert de positie, temperatuur en (in de Professional versie) een status gedefinieerd door middel van een knop (bijvoorbeeld vol of leeg, container die moet worden opgehaald, enz.). De gegevens worden betrouwbaar overgedragen naar een centraal portaal en kunnen overal via het webportaal worden bekeken.

LUIS SMART PREVENT

VERBETERING VAN DE VERKEERSVEILIGHEID DOOR BIJNA-ONGEVALLEN TE EVALUEREN
Naast onze systemen voor actieve waarschuwing in het wegverkeer heeft LUIS een oplossing gecreëerd die niet alleen ongevallengevaren in realtime detecteert en de bestuurder actief waarschuwt, maar de bestuurder ook preventief kan waarschuwen voor een gevaarlijke ongevalsituatie. Het LUIS SMART PREVENT systeem is een geavanceerde GPS-tracker die gebruikmaakt van afslag-assistentie om gedetecteerde bijna-ongevallen via mobiele communicatie naar een LUIS server te verzenden. In het portaal worden alle hotspots visueel weergegeven als zogenaamde hotspots voor de gebruiker, vooral voor steden en gemeenten.

LUIS SMART LOAD

INTELLIGENTE CONTROLE VAN DE LAADRUIMTEN MET AI

LUIS SMART LOAD – een efficiënt laadbeheersysteem om lege ritten te verminderen en CO2 te besparen.

In Europa vervoert 22% van de afgelegde kilometers geen vracht. Dit inefficiënte laadbeheer leidt tot onnodige kosten voor de individuele bedrijven. Naast de kostenfactor wordt ook het milieu zwaar getroffen. In Europa worden miljoenen tonnen CO2 onnodig uitgestoten als gevolg van lege ritten.

Een combinatie van de modernste cameratechnologie, telematica en artificiële intelligentie kan de benutting van laadruimte aanzienlijk verbeteren. Vrije laadruimtes kunnen eenvoudig, vrijwel in realtime en kosteneffectief worden bepaald. Op deze manier kan de expeditie niet alleen trailers, opbouw of dozen, maar ook containers of stationaire laadruimtes optimaal beheren. Met behulp van LUIS SMART LOAD wordt wagenparkbeheer toekomstbestendig.

LUIS SMART LOAD is de digitale oplossing voor het bepalen van de laadstatus om de benutting te verbeteren, de winstgevendheid te verhogen en de CO2-uitstoot te verminderen.

LUIS SMART COOL

VERVOER IN OVEREENSTEMMING MET WETTELIJKE VEREISTEN

Geklimatiseerde transporten en diertransporten kunnen effectief en efficiënt worden beheerd met een systeem dat gebruik maakt van digitale sensoren voor een eenvoudige afdruk van de gegevens in het voertuig en een gemakkelijke overdracht naar uw Fleet Portal of de LUIS Fleet Portal.

De LUIS COOL datalogger bevat een display en een telematicabox met interfaces naar meerdere sensoren.

MOBIELE OPNAME-APPARATUUR

GEGEVENS OPNEMEN OM BEWIJS VAST TE LEGGEN EN BESTUURDERS TE BESCHERMEN
Het vastleggen van camera- en sensorgegevens kan operationele processen verbeteren, bewijsmateriaal bij ongevallen leveren of inbraken veiligstellen en potentiële daders afschrikken. Chauffeurs en bedrijfseigendommen worden zo beter beschermd. Bovendien kan het volledige wagenpark, uitgerust met Mobiele Digitale Recorders (MDR’s), via GPS worden gelokaliseerd.

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH