Skip to main content
 • +31 (0)85 3016450

                      
 • 48 maanden garantie

                      
 • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
 • Wereldwijde verzending
                      
 • PLAATSELIJKE EN LANGE AFSTANDSVERVOER PASSAGIERS

  ALTIJD RONDOMZICHT MET CAMERASYSTEMEN

 • PLAATSELIJKE EN LANGE AFSTANDSVERVOER PASSAGIERS

  ALTIJD RONDOMZICHT MET CAMERASYSTEMEN

PLAATSELIJK EN LANGE AFSTANDSVERVOER PASSAGIERS

CAMERA-/MONITOR­SYSTEMEN VOOR BUSSEN, TREINEN EN SPOORVOERTUIGEN

Maximale veiligheid en beveiliging zijn essentieel in het passagiersvervoer. Buschauffeurs en treinmachinisten moeten te allen tijde weten wat er in en rond hun voertuig gebeurt. Bij bussen gaat het voor­al om de veiligheid van zowel de passagiers als van alle andere wegverkeersgebruikers. Het passagiersverkeer is onderworpen aan een groot aantal eisen en voorschriften die in acht moeten worden genomen. Er zijn regels met betrekking tot hygiënenormen, werktijden voor chauffeurs en nog veel meer, waardoor het passagiersvervoer een uiterst uitdagende sector is.

Bij railvoertuigen spelen nog meer factoren een rol, zoals het in stand houden van veiligheidslacunes bij het rangeren en het voortdurend monitoren van slijtage. LUIS camera-/monitorsystemen bieden gebruikers veelzijdigheid en flexibiliteit bij het gebruik van deze systemen. De systemen worden op het spoor of aan de buiten- of binnenkant van de voertuigen gemonteerd en bieden chauffeurs te allen tijde een overzicht van alle relevante processen.

Stiptheid en planning zijn uiteraard essentieel voor elk type personenvervoer. Of het nu gaat om een lange-afstandsbus, openbare busdienst, touringcar, schoolbus of trein: het plannen van reistijden en het toewijzen van personeel vereist een zeer geavanceerd wagenparkbeheer. Noch particuliere vervoersbedrijven, noch lokale aanbieders van openbaar vervoer kunnen zonder. LUIS biedt aantrekke­lij­ke oplossingen voor camerasystemen, monitoren, Turn assists, interieurbewaking, video-opname en fleet management systemen. Het zijn allemaal innovatieve, state-of-the-art technologische ontwikkelingen, modulaire en geavanceerde systemen voor veelzijdige combinaties. LUIS biedt zowel standaardoplossingen als individueel op maat gemaakte producten om ervoor te zorgen dat het lokale en lange-afstandsvervoer van passagiers veilig, foutloos en op schema verloopt.

LUIS systemen faciliteren een grotere mobiliteit en veiligheid voor personenvervoer!

LUIS BIEDT U DE VOLGENDE VOORDELEN:

 • VEELZIJDIGE CAMERASYSTEMEN MET STATE-OF-THE-ART TRANSMISSIETECHNOLOGIEËN (BEDRAAD, DRAADLOOS, WIFI)
 • HOGE PRESTATIES NACHTZICHTOPLOSSINGEN
 • MONITOREN MET HOGE RESOLUTIE
 • EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN STANDAARD PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN OP MAAT
 • NALEVING VAN DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
 • 48 MAANDEN GARANTIE
 • RESERVEONDERDELEN BINNEN 48 UUR GELEVERD OVERAL IN EUROPA
 • PAN-EUROPES NETWERK VAN SERVICEPARTNERS
 • TECHNISCHE DIENST HOTLINE

De volgende LUIS camerasystemen zijn vooral handig voor de personenvervoer-sector:

Turn assists – veiligheid bij het afslaan

Grote voertuigen zoals bussen hebben vaak onoverzichtelijke dode hoeken en bij het afslaan brengen ze vaak verwarrende verkeersscenario’s met zich mee, ongeacht zorgvuldig op elkaar afgestemde achteruitkijkspiegels. Nog steeds vinden er ernst­ige ongevallen plaats door een aanrijding met kwetsbare weggebruikers zoals fietsers of voetgangers en niet zelden leidt dit helaas tot een dodelijk ongeval.

Dankzij de geavanceerde technologie kan het LUIS TURN DETECT® systeem zelfs fietsers op een aparte rijstrook detecteren, bijvoorbeeld op een aangewezen parallelfietspad. Camera’s zijn hoog op het voertuig geplaatst en kunnen fietsers detecteren, zelfs als ze verborgen zijn achter andere objecten, zoals geparkeerde auto’s. Meer veiligheid dus voor zowel de chauffeur als voor de andere weggebruikers. De LUIS TURN DETECT® zorgt voor aanzienlijk minder belasting/werkdruk voor chauffeurs die dagelijks in uitdagende verkeerssituaties (in het openbaar vervoer of schoolbussen) moeten navigeren.

ACHTERZICHTSYSTEMEN – WEET WAT ZICH ACHTER U BEVINDT

Of u nu een stadsbus of een spoorgraafmachine bestuurt: tijdens het manoeuvreren is het belangrijk om te weten wat er aan de achter-, voor- en zijkanten van uw voertuig gebeurt. Camera-/monitorsystemen zorgen voor rondom zicht op basis van 360° systemen of meerdere individueel gepositioneerde camera’s, waardoor u elke verkeerssituatie in de gaten kunt houden. Chauffeurs hebben realtime zicht op alles wat er rondom hun voertuig gebeurt. Draadloze of bekabelde systemen elimineren alle dode hoeken. Op verzoek is de modernste draadloze technologie beschikbaar om een soepele en foutloze werking te garanderen.

Telematica – perfecte planning en dispositie

LUIS geavanceerde fleet management systeem voor lokaal en lange afstandsvervoer van passagiers. Het beheren van een wagenpark voor personenvervoer is doorgaans een enorme administratieve taak. Dagelijkse efficiëntie en effectiviteit, maar ook veiligheid en beveiliging zijn belangrijke vereisten voor succesvolle aanbieders van personenvervoer. LUIS componenten kunnen cruciale ondersteuning bieden voor deze sector. Van Mobiele Digitale Recorders, trackingsystemen en passagier-telsystemen tot zeer geavanceerde, individueel op maat gemaakte telematicasystemen met cloudgebaseerde software: LUIS biedt systemen die voldoen aan de privacywetgeving en die een kostenefficiënte oplossingen vormen voor deze sector, zodat aanbieders van passagiersvervoer zich kunnen professionaliseren en hun administratieve taken kunnen stroomlijnen.

LUIS camerasystemen voor alle soorten personenvervoer-voertuigen

Verschillende typen vervoermiddelen en verkeersscenario’s kunnen verschillende eisen stellen op het gebied van besturing, veilig rijden en controle. LUIS biedt voor elke eis een passende oplossing.

Camerasystemen en andere besturingscomponenten voor personenvervoer passen wij desgewenst aan uw wensen en wagenpark aan.

Camera-/monitor­systemen voor railvoertuigen

Railvoertuigen stellen een aantal verschillende eisen en vereisten op het gebied van kijkhoeken en controlegebieden. Bij het manoeuvreren en rangeren is zicht rondom essentieel.

Bij trams is het een topprioriteit ervoor te zorgen dat de bestuurder zowel de passagiersruimte als de omgeving van het voertuig kan zien. Een ander belangrijk aspect is dat het opnemen van videobeelden in overeenstemming is met de privacywetgeving.

LUIS systemen kunnen worden aangepast om aan een groot aantal verschillende vereisten te voldoen. Naast standaardoplossingen zijn op aanvraag namelijk ook individuele maatwerkoplossingen mogelijk.

Camerasystemen voor bussen

Buschauffeurs hebben voldoende zicht nodig op de omgeving van het voertuig en op de passagiers in de bus. Het naleven van de hygiënenormen wordt streng gecontroleerd en gedocumenteerd via video-opnames.

Bestuurders-assistentiesystemen zorgen keer op keer voor veilig draaien/afslaan. Integratie in het LUIS fleet management systeem, met zijn intelligente functies en opnamefaciliteiten, zorgt te allen tijde voor zichtbaarheid, ook vanuit planningsperspectief. LUIS oplossingen vergemakkelijken de bediening van spoor- en wegvoertuigen voor personenvervoer in hectische dagelijkse werkomstandigheden.

Verbeter de veiligheid en efficiëntie van uw wagenpark en lees meer over LUIS haar oplossingen. Mochten onze standaardoplossingen niet aan uw vereisten voldoen, dan kunnen wij speciaal voor u individueel op maat gemaakte oplossingen ontwerpen.

Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies!

Klik op de button „Contact“ om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen op +31 (0)85 3016450 of een e-mail sturen naar service@luis.nl.

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH