Skip to main content
  • +31 (0)85 3016450

                      
  • 48 maanden garantie

                      
  • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
  • Wereldwijde verzending
                      

LUIS KWALITEITSBELEID

KWALITEIT IS HET BELANGRIJKSTE VOOR VEILIGHEID
Als vrachtwagenchauffeur of wagenparkbeheerder wilt u dat voertuigen meer bieden dan alleen eersteklas functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Veiligheid is een topprioriteit in elke sector met veeleisende omgevingen/toepassingen. Ontdek hoe LUIS Technology een waardevolle bijdrage levert aan veiligheid. Neem contact met ons op voor meer informatie.

PRODUCTINSPECTIE: VOOR, TIJDENS EN NA DE PRODUCTIE

Het kwaliteitsbeleid van LUIS is gebaseerd op drie pijlers: Onze producten worden geïnspecteerd tijdens elk afzonderlijk fabricageproces. Daarnaast tijdens de pre-fabricage, alsmede nadat het eindproduct is voltooid. Eventuele fouten worden naadloos gedetecteerd en geregistreerd, zodat we onze productieprocedures en productie-ontwerpen nog verder kunnen verfijnen. Het belangrijkste voordeel: we testen elk afzonderlijk product, niet alleen willekeurige monsters. Dit is sinds 2016 onze procedure voor kwaliteitsborging – en ons succes op het gebied van foutenpercentage en klanttevredenheid spreekt voor zich. Ons kwaliteitsmanagement is sinds 2011 onafhankelijk gecertificeerd door DEKRA volgens de ISO 9001 norm.

TESTS VOOR ALLE RELEVANTE STRESSFACTOREN

Onze producten moeten bestand zijn tegen talloze stressfactoren tijdens het dagelijks gebruik. Vrachtwagens, bedrijfswagens, bussen en hun chauffeurs moeten onder uitdagende omstandigheden werken. Naast de constante belasting richten onze professionele, uitgebreide tests zich voornamelijk op externe factoren.

Een aantal specifieke tests zijn een vast onderdeel van ons uitgebreide kwaliteits-inspectieproces: de IP-klasse test (DIN ISO 60529:2014), de trillingsbestendigheidstest (DIN ISO 16750-3:2012), de schokbestendigheidstest (DIN ISO 16750-3:2012) en de klimaatbelastingstest (DIN ISO 16750-4:2008). Zo garanderen we de betrouwbare, vlekkeloze werking van onze producten, ook op oneffen wegen, bij schokken of stoten en onder extreme weersomstandigheden zoals vorst, hitte en regen. LUIS Technology doet nooit concessies aan kwaliteit. Ons kwaliteitsbeleid is essentieel om de veiligheid van bestuurders en andere weggebruikers te waarborgen.

VISUELE EN FUNCTIONELE INSPECTIE VAN ELK AFZONDERLIJK ITEM

Onze productieprocessen laten niets aan het toeval over. Al bij de levering van nieuwe materialen inspecteren we elk onderdeel op gebreken. Elk product wordt grondig geïnspecteerd, zelfs bij het assembleren en installeren van surface mount technologie. Maar onze kwaliteitsgarantie gaat nog verder. We voeren aanvullende tests uit voordat we producten naar onze klanten verzenden – we voeren met name visuele inspecties en functionele en prestatietests uit. Veiligheid is essentieel en dat garanderen we op deze manier – stuk voor stuk.

Daarnaast ontwikkelen en voeren we testen uit in overeenstemming met de specifieke eisen van onze klanten. We bespreken de testseries die relevant zijn voor uw eisen en omstandigheden en voeren deze tests transparant en systematisch uit.

24 UUR LANGE-TERMIJNTESTS

Onze expertise omvat 24-uurs lange-termijn-tests. Voor dit soort testen beginnen we met een steekproef van 50%, die onmiddellijk wordt verhoogd naar 100% als de test ook maar de kleinste onregelmatigheid aan het licht brengt. Een nauwkeurig test-logboek documenteert de testprestaties van het product. De MIL-norm is een Amerikaanse militaire norm. Tests volgens deze norm bevestigen een uitstekende nauwkeurigheid.

E-MARK: ONMISBAAR VOOR BEDRIJFSVOERTUIGEN

De E-Mark certificering is een ander integraal onderdeel van het kwaliteitsbeleid van LUIS Technology. Een E-Mark certificering wordt toegekend aan accessoires die zijn getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan alle wettelijke EU-eisen met betrekking tot elektromagnetische compatibiliteit (EMC).

OVERLEG IS DE SLEUTEL

Wij weten dat kwaliteitsbeleid belangrijk is – en het begint met een professioneel advies aan potentiële klanten. De experts van LUIS Technology kijken ernaar uit u te helpen. Neem contact met ons op als u vragen hebt of meer informatie wilt. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen – altijd gratis en natuurlijk zonder verplichtingen. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw interesse in onze hoogwaardige producten en kwaliteitsbeleid te ontdekken!

test1

test2_1

Gebruik de volgende knop om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen onder +31 (0)85 3016450 of een e-mail sturen naar service@luis.nl

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH