Skip to main content
 • +31 (0)85 3016450

                      
 • 48 maanden garantie

                      
 • Kortingen voor zakelijke klanten

                      
 • Wereldwijde verzending
                      
 • GOEDERENTRANSPORT EN LOGISTIEK

  RONDOMZICHT BIJ HET LADEN EN LOSSEN
  ACHTERZICHTCAMERA’S VOOR LOGISTIEKE BEDRIJVEN

 • GOEDERENTRANSPORT EN LOGISTIEK

  RONDOMZICHT BIJ HET LADEN EN LOSSEN
  ACHTERZICHTCAMERA’S VOOR LOGISTIEKE BEDRIJVEN

GOEDERENTRANSPORT EN LOGISTIEK

ACHTERZICHTCAMERA’S EN TURN ASSISTS HELPEN LOGISTIEKE BEDRIJVEN OM OVERZICHT TE HOUDEN

De logistieke sector wordt gekenmerkt door complexe opslag- en distributieprocessen en het gebruik van vaak zware voertuigen. In het goederenvervoer is elke beweging belangrijk en is maximale veiligheid voor alle partijen van vitaal belang.

Nauwkeurig, onbelemmerd zicht rondom is nodig om aan al deze eisen te voldoen. Efficiëntie en een effectief procesbeheer zijn dan ook essentieel voor logistieke bedrijven.

LUIS state-of-the-art achteruitrijsystemen en Turn assists bieden oplossingen die bij uitstek geschikt zijn om te voldoen aan de eisen van klanten in de logistieke sector en goederentransport. Onze oplossingen zorgen voor een efficiënte bediening en uitzonderlijk veilig manoeuvreren van verschillende logistieke voertuigen, zoals vrachtwagens, vorkheftrucks, kranen of transportbusjes. Telematicasystemen en cloud-gebaseerde fleet management systemen vervolledigen een state-of-the-art ondersteuning voor de verplaatsing van voertuigen en goederen in de logistieke sector.

Neem contact met ons op voor een afspraak of om uw plannen, wensen of vereisten voor product­ontwikkeling op maat te bespreken. We horen graag van u!

BIJ LUIS KOMT VEILIGHEID OP DE EERSTE PLAATS:

 • VEELZIJDIGE CAMERASYSTEMEN MET DE MODERNSTE TRANSMISSIETECHNOLOGIEËN (BEDRAAD, DRAADLOOS, WIFI)
 • HOOGWAARDIGE NACHTZICHTOPLOSSINGEN
 • MONITOREN MET HOGE RESOLUTIE
 • EEN GROTE VERSCHEIDENHEID AAN STANDAARD PRODUCTEN EN OPLOSSINGEN OP MAAT
 • NALEVING VAN DE HOOGSTE KWALITEITSNORMEN
 • 48 MAANDEN GARANTIE
 • RESERVE-ONDERDELEN BINNEN 48 UUR OVERAL IN EUROPA GELEVERD
 • PAN-EUROPEES NETWERK VAN SERVICEPARTNERS
 • HOTLINE VOOR TECHNISCHE SERVICE

Voor logistieke bedrijven zijn vooral deze systemen interessant:

TURN ASSISTS – VEILIGHEID BIJ HET DRAAIEN/AFBUIGEN

Geen enkele transporteur, expeditiebedrijf of vrachtwagenpark kan zonder een state-of-the-art Turn assist (hulp bij het afslaan). Vanaf 2022 wordt het gebruik van een Turn assist verplicht in de Europese Unie. LUIS TURN DETECT® wordt algemeen beschouwd als een baanbrekend systeem. Het is momenteel de enige in zijn soort die fietsers detecteert, zelfs op aparte rijstroken of achter geparkeerde voertuigen.

Achterzichtsystemen – Weet wat er achter je gebeurt

Bedrade of draadloze LUIS camera-/monitorsystemen bieden perfect zicht naar achteren en in dode hoeken. Gecodeerde digitale draadloze technologie zorgt voor een stabiele werking zonder interferentie. Onze systemen zijn eenvoudig te integreren in bestaande bestuurders-assistentiesystemen.

360 GRADEN SYSTEMEN – GEGARANDEERD RONDOMZICHT

Onze 360 graden systemen bieden in elke situatie rondomzicht. Chauffeurs in de logistieke sector kunnen hun omgeving altijd in de gaten houden. Krachtige groothoekcamera’s en een elektronische besturingseenheid zorgen samen voor een volledig overzicht in realtime.

Telematica – perfecte planning en dispositie

Wagenparkbeheer gaat over meer dan alleen veiligheidskwesties. Met name logistieke bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met steeds hogere eisen op het gebied van effectiviteit en efficiëntie. Het LUIS productassortiment omvat oplossingen zoals Mobiele Digitale Recorders, GPS-trackers en innovatieve telematicasystemen (bijvoorbeeld voor het meten van laadperrons of het bewaken van koelketens) om fleet management te vergemakkelijken. LUIS fleet management systemen zijn kosteneffectief en geïntegreerd in software- en cloudoplossingen, die voldoen aan de privacywetgeving.

LUIS camerasystemen voor alle types logistieke voertuigen

Logistieke bedrijven weten dat elk type voertuig zijn eigen uitdagingen heeft op het gebied van controle en bediening, ondersteund door camerasystemen. Wij bieden een reeks oplossingen die kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van elk type voertuig. Zoals bij al onze producten heeft u de keuze uit standaardoplossingen, individueel aangepaste systemen of zelfs op maat gemaakte oplossingen die worden ontwikkeld volgens uw specificaties.

Camera-oplossingen voor vorkheftrucks en kranen

Het besturen van vorkheftrucks gaat meestal gepaard met beperkt zicht, het verplaatsen van zware lading en vaak chaotische, drukke werkomgevingen. Het verplaatsen van voertuigen in vaak zeer kleine werkomgevingen, alsmede in de buurt van personeelsleden die er lopen/werken, verhoogt het risico op ongelukken. Dit vereist zeer efficiënte bedieningsprocedures om ladingen snel en effectief te verplaatsen. Ook het bedienen van kranen vereist veilige toegang om ladingen te verplaatsen. Het giekbereik van de kraan moet voortdurend worden bewaakt.
Het eisenprofiel voor vorkheftrucks kan als volgt worden samengevat:
 • Beperkt zicht – vooral bij zware ladingen – dat geoptimaliseerd moet worden.
 • Risico op schade bij het achteruitrijden of achteruit optrekken van het voertuig en de noodzaak om dat risico te beperken.
 • Vorkheftruck-chauffeurs moeten altijd rondom zicht hebben.
 • Het risico op ongelukken met industriële trucks moet worden geëlimineerd.
 • Opname lading moet snel en nauwkeurig gebeuren.
LUIS systemen kunnen op verschillende plaatsen op vorkheftrucks en andere industriële trucks worden geïnstalleerd, zodat bestuurders de te vervoeren lading op ooghoogte kunnen zien. Door bijvoorbeeld een camerasysteem op de vork van een vorkheftruck te installeren, heeft de bestuurder direct zicht op de lading. De juiste behandeling van de lading wordt veel veiliger en het verwijderen en/of opslaan wordt aanzienlijk versneld. De positie van de kraancabine kan ook worden aangepast voor een effectievere toegang tot de lading en een optimaal zicht op de kraanarm.

Camerasystemen voor bestelwagens

Voor bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen die worden gebruikt in de logistieke sector, is een uitstekend zicht even belangrijk als efficiënte en effectieve processen.

LUIS oplossingen voldoen aan de uitdagingen die typisch zijn voor dit segment:

 • Achterzichtcamera’s en op verzoek, een extra pro-actief waarschuwingssysteem elimineren dode hoeken bij het achteruitrijden of parallel parkeren.
 • Zijcamera’s bieden meer veiligheid bij het draaien/afbuigen/keren.
 • Camera’s in het interieur helpen om uw waardevolle lading in het zicht te houden.
 • Camera’s aan de voorzijde kunnen aanrijdingen helpen voorkomen.
 • Integratie in een fleet management systeem (FMS) vergemakkelijkt het wagenparkbeheer.
 • Oplossingen op maat zijn beschikbaar om te voldoen aan de specifieke behoeften/wensen van individuele logistieke dienstverleners.

We zijn bekend met de specifieke vereisten in de logistieke sector, zoals strakke tijdschema’s, gezondheid en veiligheid op het werk, subsidieregelingen, operationele en managementkwesties alsmede geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Of het nu gaat om een bestuurder, goederenbeheerder, logistiek dienstverlener, kraanopzetter, havenexploitant of een ander type goe­deren­expediteur – wij kunnen oplossingen bieden om logistieke diensten efficiënt te begeleiden. We bieden deskundig advies en bieden standaardoplossingen en maken oplossingen op maat, afgestemd op uw specifieke eisen.

Klik op de button „Contact“ om direct contact met ons op te nemen. U kunt ons ook bellen op +31 (0)85 3016450 of een e-mail sturen naar service@luis.nl.

10 VOORDELEN

EIGENAAR-GELEID BEDRIJF
UITGEBREID KWALITEIT EN GARANTIE PROCES
INNOVATIEVE PRODUCTEN
OEM EN OES OPLOSSINGEN – OOK IN KLEINE OPLAGES
AANTREKKELIJKE KOSTEN/BATEN RATIO
24 UURS SHIPPING VOOR TOP PRODUCTEN
TECHNISCHE KLANTENSERVICE
ON-SITE INSTALLEREN OP AANVRAAG
VERZEKERING, KORTINGEN EN SPONSORING

© Copyright 2024  • LUIS Technology GmbH